söndag, april 04, 2010

Glad påsk!

Idag är det påskdagen och just nu är det väldigt lugnt på Timmeråbacken. Idag har Stina och Robert, farmor, Jimmy och Elin, momma och Mats tittat förbi och ikväll kommer Kristina och Louise med gamlingar på besök för att titta på Twilight 2 - New moon samt lite kortspel. Det har varit en riktigt skön och trevlig helg. Jag kom hem tidigt på freagsmorgonen, ca halv tre på natten eftersom att det var så dimmigt efter vägen att jag knappt kunde se vägen... Så körningen tog mer än en timme längre än vad det brukar göra på riktigt vintervägunderlag. Sen på fredagsmorgonen klev jag upp halv fem på morgonen för att åka med pappa, Paulina, Marcus och Kristina ut på isen för att angla med Anders. Lite senare på förmiddagen slöt resten av familjerna upp. 22 gäddor och 6 abborar fick vi på anglingen, riktigt roligt!
Igår, på påskaftonen åt vi påskmidag som brukligt i vår släkt. 20 personer var vi som samlades på Timmeråbacken. :) Mycket sällskapsspel och kortspel och godisätande också...
Imorgon bär det av till Skottland för mig med de unga konfirmandledarna steg 3, riktigt spännande! Och riktigt skönt att ha fått laddat med familjen nu innan. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar